Press "Enter" to skip to content

L’Alcúdia de Crespins programa un ampli ventall d’activitats per commemorar el Dia de la Dona  

L’Alcúdia de Crespins.-07.03.2023.- La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha preparat un ampli ventall d’activitats per a la celebració del Dia Internacional de la Dona que es commemora dimecres 8 de març. Des del consistori s’ha treballat una programació transversal al voltant d’aquesta cita reivindicativa amb tallers a l’escola i institut, xerrades i altres actes com la ja tradicional lectura del manifest o el VI Concurs de Relats amb l’objectiu de reforçar i conscienciar sobre la igualtat entre homes i dones.

A més, divendres, a les 20:30 hores i amb entrada gratuïta la Casa de la Música acollirà l’obra de teatre Reviscola amb Amparo Oltra i Arantxa González.

Des de la Regidoria d’Igualtat, la seua responsable, Maite Juan, ha destacat la importància d’aquesta data com a dia de reivindicació i empoderament femení, alhora que recorda la necessitat de dur endavant accions que “ens consciencien de la problemàtica de la violència de gènere i que ens eduquen en relacions afectives sanes, lliures d’estereotips, prejudicis, conductes violentes i comportaments abusius”.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x