L’alumna del col·legi Sant Antoni Abat de Canals, Blanca Perales guanya el concurs de relat curt de Coca-Cola autonòmic i passa a la final nacional

Blanca Perales, alumna de 3r de la ESO del col·legi Sant Antoni Abat de Canals s’ha alçat com guanyadora autonòmica al concurs de relat curt de Coca-Cola; el certamen de literatura juvenil més longeu d’Espanya per el que cada any passen milers de futurs escriptors. Enguany s’ha tronat a trencar el rècord amb 13.683 participants; 755 d’ells de la nostra Comunitat Valenciana. Enguany el format ha estat on-line i l’estímul creatiu proposat pels organitzadors fou aquest: que la protagonista del relat fora una mainadera, a partir d’ahí són dues hores per donar renda solta a la imaginació.

Amb cada nova edició, els joves participants sorprenen per la seua imaginació, creativitat i sinceritat i amb els seus relats ofereixen una fotografia social i cultural de l’Espanya actual. Aquest és el de Blanca.

Els recent seleccionats guanyadors autonòmics amb Blanca al capdavant acompanyada per Alicia Netbol guanyadora de la província de Castelló i Zulema López, al cas d’Alacant gaudiran del 28 de juny al 2 de juliol de l’Experiència Coca-Cola a Madrid.