Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Associació Cultural La Pebrella presenta la “Guia Desficiosa de la Costera” de Josep Lluís Cebrián i Molina

L’Associació Cultural La Pebrella convida a tots els interessats a l’acte de presentació de la publicació “Guia Desficiosa de la Costera”, escrita per Josep Lluís Cebrián i Molina. Aquesta guia ha estat publicada per la Mancomunitat de Municipis de la Costera-Canal (2022).

L’acte tindrà lloc el dijous, 9 de novembre de 2023, a les 7 de la vesprada, a la Casa de Cultura Ca Don José, situada a Canals. Durant l’acte, els assistents tindran l’oportunitat de conèixer a l’autor de la guia, Josep Lluís Cebrián i Molina, així com al president de la Mancomunitat.

Aquesta presentació és una gran oportunitat per aprofundir en el coneixement de la comarca de la Costera a través de la visió de Cebrián i Molina, i per descobrir els secrets i curiositats que amaga aquesta zona de la Comunitat Valenciana.

Des de l’Associació Cultural La Pebrella, es fa una crida a tots els amants de la cultura i la història local a assistir a aquesta presentació, que promet ser una jornada plena d’aprenentatge i descobriment.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.