L’Associació Cultural La Pebrella presentará La Revista de Canals 7

L’Associació Cultural La Pebrella presentará La Revista de Canals 7

L’Associació Cultural La Pebrella presentará La Revista de Canals 7, que tindrà lloc el pròxim dia 25 de novembre, a les 7 de la vesprada, a la sala d’actes de Ca Don José.
La publicació serà presentada per Joanma Calatayud Olmo Professor de Geografia i Història a l’IES Sivera Font, de Canals.

L’Associació Cultural La Pebrella presentarà l’edició nº 7 de “La Revista de Canals”

Canals.-23.11.2021- El pròxim dijous, 25 de novembre, l’Associació Cultural La Pebrella de Canals presentarà  “La Revista de Canals nº 7” que tindrà lloc a les 19.00 hores a la sala d’actes de Ca Don José.

L’acte estarà presentat per Joanma Calatayud, professor de Geografia i Història a l’I.E.S Sivera Font de la localitat, el qual donarà a conéixer el contingut dels articles que es presenten.

A banda dels col·laboradors i col·laborades habituals, en aquesta nova edició en participen de nous com Xavier Anduix, Maite Moreno, Edu Badal, Marigel Roselló i Josep Antoni Polop.

El president de La Pebrella, Paco Tormo, destaca, entre tots els articles, «els escrits que fan referència a la crònica realitzada per Mª Josep Juan anomenada “Viure una pandèmia” que tracta de manera específica la crisi del coronavirus a Canals, tema històric per a la població, i que, en uns anys, es convertirà en un article de consulta». També assenyala els articles sobre «la biografia del professor Don Jesús Roselló i sobre les dones en la indústria tèxtil de la nostra població».

“La Revista de Canals” es posarà a la venda a partir del divendres 26 de novembre als quioscos i llibreries del municipi.

«Gràcies a l’aportació desinteressada dels col·laboradors/es fem de “La Revista de Canals” tot un referent del nostre poble», conclou Paco Tormo.

Cal recordar que aquesta entitat es va constituir el 1987 amb el propòsit principal del foment del valencià. La Pebrella ha organitzat, entre múltiples activitats, jornades de Festa i Patrimoni Cultural al voltant de la festa de Sant Antoni. 

Actualment, les preocupacions de l’entitat en els darrers anys s’han dirigit especialment a la recuperació del patrimoni històric-artístic-cultural de la Vila. 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas