Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’associació medi ambiental El Brot celebra aquest dissabte la reinauguració de la senda del Portalet amb una caminada nocturna

19 de setembre de 2023 Aquest dissabte, l’Associació Medi Ambiental El Brot celebrarà la reinauguració de la Senda del Portalet amb una emocionant caminada nocturna.

La rehomologació d’aquesta famosa ruta del nostre poble ha sigut possible gràcies al treball conjunt dels participants en l’escola taller Torreó VIII i el departament forestal. A més de condicionar-la i realitzar tasques de manteniment, s’ha millorat la senyalització per a garantir una experiència més segura i enriquidora per als visitants.

La caminada nocturna serà una oportunitat perfecta per a redescobrir aquesta senda emblemàtica sota la llum de la lluna i les estrelles. Els participants gaudiran d’una experiència única en plena natura i podran admirar les meravelles del paisatge local.

Us convidem a unir-vos a aquesta celebració i a descobrir la renovada Senda del Portalet. Trobareu tota la informació detallada sobre l’activitat al cartell de l’esdeveniment. No us ho perdeu!

💚 #MediAmbient #SendaDelPortalet #CaminadaNocturna #ElBrot

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.