Pulsa «Intro» para saltar al contenido

l’Associació Musical Canalense organitza un Concert benèfic en favor de l’Associació Espanyola del Síndrome de KBG

El proper dissabte 2 d’Abril a les 19.30, al Centre Cultural Calixte III de Canals, l’Associació Musical Canalense organitza un Concert benèfic en favor de l’Associació Espanyola del Síndrome de KBG.

l’Associació Musical Canalense per mig de la Brassband i El Cor de l’Escola de Música, organitza el concert benèfic  en favor de l’Associació Espanyola del Síndrome de KBG

Una malaltia minoritària, es aquella que afecta a menys de 5 de cada 10.000 persones de la població. Podríem dir que  el síndrome de KBG seria una malaltia rara dins de les rares, donada la seua poca prevalença.

Esta situació implica una sèrie de condicions en allò referent a esta malaltia. Poc de coneixement per part dels professionals de la sanitat al voltant de la malaltia, molts pocs recursos, pocs o cap tractament i nul·la investigació al voltant de la malaltia.

Per mig d’estos actes pretenem intentar moure consciències al voltant d’esta condició, per tal d’aconseguir diagnòstics prompters, reconeixement de la malaltia i investigació que puga portar a tractaments de la mateixa.

La Brassband de l’Associació Musical Canalense al concert interpretarà:

The Spirit of Brass de Gavin Somerset

O Peregrino de Franciso Javier Gonzalez Arnal

The Magic Book de Thierry Deleruyelle

I per finalitzar  Hymn to the fallen de John Williams

Dirigida pel seu director Joaquín Mompó Real.

 

A esta segona part del concert, participarà El cor de l’Escola de Música de l’Associació Musical Canalense i escoltarem:

El Conte musical “El follet valent”, on intervindrà el Cor de l’escola de l’Associació Musical Canalense i la seua professora  Clara Real Vallés.

La lletra del conte és de Clara Ripoll

úsica de Núria Juanet.

L’arranjament per a quintet de metalls i percussió de Joaquin Mompó.

A La Narració del conte escoltarem la veu d’Amalia Sarrió Mompó

 

Des de l’Associació Musical Canalense, volem donar les gràcies a tots aquells que entre altres han fet possible este acte amb la seua col·laboració.

A l’Ajuntament de Canals, Regidoria de Sanitat i Benestar, Associació Musical Canalense, per mig de la Brassband i el cor de l’Escola de Música, Titella Espai educatiu. Clínica Mon Salut. Associem, Associació de comerciants i empresaris de Canals. Promosalut. Clínica Soriano. Centre d’especialitats. Tecnivent. Taller professional d’instruments.


Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.