Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Associació Sagres de Canals repren la marxa amb una excursió Cultural i Natural

El proper dia 23 de setembre, l’Associació Sagres ha organitzat una excursió que et convidem a no perdre’t. Visitarem la Bastida de les Alcusses, un dels principals jaciments ibers de València, i el majestuós bosc de Moixent, un tresor patrimonial i natural declarat Bé d’Interès Cultural.

Hem seleccionat aquesta data especial ja que coincideix amb una representació en viu de com es vivia en aquella època a la Bastida, oferint una oportunitat única per connectar amb el passat. Després, continuarem amb un dinar al Bosquet de Moixent, envoltats de natura i història.

L’eixida està programada per al dissabte 23 de setembre a les 9:15 hores des del Mercat Municipal de Canals. Només cal que portes un entrepà per dinar i moltes ganes de passar-ho bé. Les places són limitades, així que no dubtes a apuntar-te a través del telèfon de l’Associació o del correu electrònic:

Telèfon: 641 05 99 96
Correu electrònic: sagrescanals@gmail.com

No deixes escapar aquesta oportunitat d’explorar i gaudir de la nostra rica història i bellesa natural. Uneix-te a nosaltres en aquesta aventura cultural i ambiental!

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.