Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’empresa publica obté 30.000 euros de beneficis el 2014

Un any més L'empresa pública tanca l'exercici generant beneficis

L'Assemblea General de l'empresa pública (Risoncha, SL) va aprovar ahir dijous els comptes del passat exercici, en el qual la societat va obtenir uns beneficis de 30.000 euros, que sumats als dels últims anys acumula una quantitat de més de 130.000.

Davant d'aquests resultats, el consell d'administració ha acordat destinar com ja va fer el 2014 casi el 60% d'aquests beneficis a pal·liar les dificultats econòmiques que pateixen moltes de les famílies canalines, a través dels programes que duu a terme l'àrea de Benestar Social (ajudes econòmiques individuals per a llum, aigua, llibres, alimentació …)
L'empresa pública porta diversos exercicis consecutius obtenint beneficis, tal com ho demostren els seus últims comptes. L'empresa pública gestiona el taller d'ocupació i la neteja dels edificis municipals.
D'altra banda, la societat pública ja està realitzant estudis que permetran destinar la resta dels beneficis a l'ampliació i contractació de més personal, per d'aquesta manera contribuir també en l'ocupació de la població

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.