Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’EPA Canals inicia el curs escolar amb quasi 400 alumnes matriculats

Canals. -19.10.2023-  El Centre de Formació de Persones Adultes de Canals ha iniciat el nou curs escolar 2023-2024 amb un acte de presentació que va comptar amb la presència del regidor d’Educació, Edu Badal, i de la directora de l’EPA, Vanessa Franco, acompanyats per membres de l’Associació d’alumnes, alumnat i professorat.

Aquest any el centre compta amb quasi 400 alumnes matriculats fins al moment. La directora espera que augmente aquest nombre al llarg d’aquest primer trimestre.

Actualment, el centre està format per un claustre de tres mestres i tres professores, les quals quatre depenen de l’Ajuntament de Canals i dos de la Generalitat Valenciana.

Entre les classes que ofereixen es troba la formació reglada de primer i segon  curs de Graduat d’Educació Secundària (GES) amb un total de 50 alumnes matriculats entre classes semipresencials i presencial, i dividides en horari de matí i vesprada. També es duen a terme classes d’anglés i valencià preparatòries per als exàmens oficials, així com classes d’informàtica les quals estan molt demandades per l’alumnat més major.

La directora de l’EPA destaca el Projecte Gradua’t on hi ha matriculats de moment 43 alumnes perquè encara no està tot l’alumnat de tots els pobles participants”, comenta Franco. La particularitat d’aquest alumnat és que cursen Ges 2 als seus pobles d’origen amb les programacions i materials de Canals. “El nostre centre certifica a final
de curs als que hagen superat el curs i obtinguen el Graduat d’Educació
Secundària”, assenyala la directora. 

Pel que fa a l’Associació d’Alumnes, a hores d’ara tenen dos tallers en marxa com són, guitarra espanyola amb uns 15 alumnes; i el taller de costura amb quasi 20 alumnes. Tanmateix, tenen previst encetar altres tallers, així com organitzar diverses activitats culturals i educatives.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.