L’equip femení del Club de Karate de Canals es classifica per al campionat d’Espanya

Canals. -09.03.2022- El passat 5 de març va tindre lloc, a la Pobla de Vallbona, el Campionat Autonòmic de Clubs de Karate organitzat per la Federació de la Comunitat Valenciana de Karate.

Molts són els clubs que van participar en aquest esdeveniment esportiu, entre ells el Club de Karate de Canals en la categoria de kata femení per equips. Les karatekes canalines Cristina Laparra, Helena Alegre, Claudia García i Nuria López van competir amb un dels millors equips de l’àmbit nacional, aconseguint la medalla de plata en aquesta modalitat.

Aquesta classificació permet l’accés directe a aquestes karatekes per a disputar el campionat d’Espanya que es durà a terme el pròxim mes de maig a Cáceres.