Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Les 24 Hores de Futbol de Canals: Un esdeveniment esportiu històric celebra la seua 46a edició

Canals es converteix en l’epicentre del futbol amateur a la Comunitat Valenciana durant un cap de setmana emocionant

Canals, 2023 – Aquest cap de setmana s’han celebrat les 24 Hores de Futbol, un esdeveniment esportiu històric de Canals que en 2023 ha complert la seua 46a edició.

L’alcalde, Nacho Mira, i el regidor d’Esports, Edu Badal, van estar presents en la inauguració i en la Final, per a dur a terme l’entrega de trofeus, reconeixent l’esforç i la dedicació dels participants.

La Festera de Gràcia Major, Marina Badal, i la Festera de Gràcia Infantil, Abigail Orón, van fer la treta d’honor per a donar inici al campionat, aportant un toc festiu i tradicional a l’esdeveniment esportiu.

Com és habitual, les graderies del Quatre Camins es van omplir de gom a gom tant divendres com dissabte, demostrant el gran suport i l’entusiasme de la comunitat de Canals i dels aficionats del futbol amateur. L’emoció va inundar cada partit i els equips van donar el millor de si mateixos en la lluita pel títol.

Les 24 Hores de Futbol de Canals s’han consolidat com una de les cites més importants del futbol amateur a la Comunitat Valenciana, reunint equips de diferents localitats per a competir en un ambient de companyonia i esportivitat.

Ara, després d’aquesta exitosa edició, els esperem amb molta il·lusió en el proper any per a viure una vegada més l’emoció del futbol en les 24 Hores de Canals.

#24HoresDeFutbol #CampionatEsportiu #FutbolAmateur #EsdevenimentHistoric #Canals #QuatreCamins #EmocionsEsportives #Companyonia #Esportivitat

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.