Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Les ABRAÇADES PER LA MEMÒRIA apleguen a Canals

AFA CANALS S’UNEIX A LA CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER L’ALZHEIMER QUE S’ESTÀ DESENVOLUPANT A TOTA LA COMUNITAT VALENICNA I QUE CONSISTEIX EN DONAR ABRAÇADES.

Des de principis de juliol fins el proper 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, les Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer de la Comunitat Valenciana estan bolcades en una campanya de sensibilització que ha estat molt ben acollida a les xarxes socials i que es basa en mostrar als participants abraçant-se. Son les “Abraçades per la memòria” que pretenen cobrir tot el territori valencià en una mostra de solidaritat i compromís amb els seus familiars. L’objectiu es que tot el públic s’uneixca a esta campanya mostrant amb un gest la seua implicació en l’Alzheimer.

L’OMS ha declarat la demència com una prioritat de salut pública, però lamentablement a Espanya ni en la Comunitat Valenciana existeix una política d’Alzheimer que previnga la situació en un futur. Sabem que la xifra de persones diagnosticada amb demència es duplicarà a mig termini i si no fem alguna cosa avui no estarem preparats per a demà.

El projecte “Abraçades per la memòria” és una iniciativa de la Federació Valenciana d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer (FEVAFA), entitat que lluita des de 1997 per la millor qualitat de les persones afectades i la dels seus familiars i que està composta per 36 associacions en tota la comunitat.

Uneix-te a les “Abraçades per la memòria”, estem esperant la teua foto.

Pots trobar la campanya en la pàgina del Facebook “Abrazos por la memoria” y pots penjar les teues fotos també en amb el hastag #abrazosporlamemoria. Un gest que no val diners i que pot ajudar a moltes persones.

NdP Abrazos por la Memoria Valenciàjpg_Page1

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.