Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Les bandes de música de Canals celebren actes en honor a Santa Cecilia

L’Associació Musical Canalense i La Unió Musical Santa Cecília de Canals, celebren durant este mes de novembre diferents actes en honor a la seua patrona Santa Cecília.

El tret d’eixida fou per a l’Associació Musical Canalense qui dissabte passat 5 de novembre presentà en el Centre Cultural Papa Calixte III de Canals a la seua ceciliana major Ana García Pérez.

Este dissabte 12 de novembre serà La Unió Musical Santa Cecília qui encete els seus actes amb la presentació de la seua Musa de la Música, la Sra. Manoli Pérez Martínez , al Centre Cultural Papa Calixt III a partir de les 20:00 hores de la nit.

Mentre, este diumenge 13 de novembre de nou L’ Associació Musical Canalense reprèn els actes en honor a Santa Cecília, amb la incorporació dels seus nous músics, un total de dotze, que seran presentats en un acte públic al Centre Cultural Calixte III de Canals. Així la formació musical incorporarà a la seua banda a Pablo Francés i Paula Llaudes al clarinet, Luís Català i Sebastiàn Mahíques al saxo, Samuel Arnau, Ricardo Mallol i Cristina Lloret a la trompeta , Martí Arnau a la percussió, Manel López a la tuba, José Ventura al trombó, Quico Albiñana a la trompa i Joan Vera al fagot.

Els actes per a l’Associació Musical Canalense conclouran amb una xocolatada oferida per les dames cecilianes als alumnes de l´escola de música el proper 18 de novembre i els actes religiosos del diumenge 20 amb processó i missa a l’Esglèsia Parroquial Sant Antoni abat de Canals.

Per la seua part, La Unió Musical Santa Cecília oferirà un concert i la incorporació dels nous educands a la banda en un acte que es celebrarà proper dissabte 19 de novembre al Centre Cultural Calixte III de Canals. Els nous educands seràn tres, Helena Ferrando al saxo tenor, Gabriel Mateu al fagot i Olga Martínez al clarinet.

En aquest mateix acte la formació musical entregarà de manera simbòlica els instruments als alumnes de primer curs de llenguatge musical de l´escola de música José Luís Biosca Guerola”.

La Unió Musical posarà fi als esdeveniments en honor a Santa Cecília amb una missa i dinar de confraternitat el diumenge 20 de novembre i el dia de la Santa, el 22 de novembre, la formació musical oferirà la missa de difunts al convent de Santa Clara cap a les 19.30 de la nit.

Foto: José Castillo

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.