Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Les Festeres de Gràcia de Sant Antoni de Canals assisteixen a la mascletà de València

Les Festeres de Gràcia de Sant Antoni de Canals assisteixen a la mascletà de València

Canals. -17.03.2023-  Les Festeres de Gràcia de Sant Antoni Abat del 2023, acompanyades de l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, i del regidor de Fira i Festes, Miquel Alventosa, han estat hui convidades per l’Ajuntament de València per a gaudir de la mascletà des de la zona reservada.

Marina Badal, Festera de Gràcia Major, i Abigail Orón, Festera de Gràcia Infantil, han acudit amb la tradicional indumentària de festera canalina com a representants de les Festes Patronals Bé d’Interés Turístic Nacional, i han estat també acompanyades de les Belleses del Foc de les Fogueres d’Alacant del 2023.

Amb elles, i amb altres dels i les allí presents com l’alcalde de València, Joan Ribó, o la consellera de Medi Ambient, Isaura Navarro, han pogut compartir particularitats sobre els seus vestits i la idiosincràsia de les festes de Sant Antoni. A més a més, han sigut entrevistades pels mitjans de comunicació que cobreixen cada dia la mascletà i que han volgut conéixer més sobre Canals i la seua Festa.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.