Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Les Festeres de Gràcia Major i Infantil de Sant Antoni Abad de Canals, Protagonistes a la Mascletà de València

El passat divendres 15 de març de 2024, les Festeres de Gràcia Major i Infantil de Sant Antoni Abad de Canals, Adriana Ballester i Elsa Barberá, van viure una jornada inoblidable a València. Acompanyades per l’alcalde de Canals, Nacho Mira; el tinent d’alcalde, Edu Badal, i el regidor d’Urbanisme, Francisco López, van tenir l’oportunitat de gaudir de la tradicional Mascletà des dels privilegiats balcons de l’Ajuntament de València.

La comitiva de Canals va ser rebuda amb gran hospitalitat per les falleres de la Cort d’Honor de les Falles 2024, així com per l’alcaldessa de València, Maria Jose Catalá. Aquesta recepció subratlla la importància de les relacions i els vincles culturals entre les diferents festivitats i ciutats de la Comunitat Valenciana.

La presència de les Festeres de Gràcia Major i Infantil de Sant Antoni Abad en un esdeveniment tan emblemàtic com la Mascletà de les Falles de València, no només és un honor per a elles, sinó també un reconeixement a la riquesa i diversitat de les tradicions festives valencianes. Aquesta experiència compartida reforça els llaços de germanor entre Canals i València, i destaca la importància de preservar i celebrar el nostre patrimoni cultural comú.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.