Les mesures per evitar la propagació del Covid-19 obliguen a suspendre o posposar l’activitat cultural i teatral El 70% de les entrades de «El llac dels cignes» ja han estat reembossades

Xàtiva, 13 de març de 2020.- El calendari de cites culturals de les pròximes setmanes sofrirà canvis a causa de les mesures adoptades a nivell municipal, autonòmic i estatal per tal de previndre la propagació del Covid-19, que ja va obligar fa uns dies a ajornar les falles.

És per això que la regidoria de Gran Teatre i de Conservatori i Arts Escèniques ha anunciat la cancel·lació de totes les activitats vinculades al «Ballem 2020», espectacle de dansa intergeneracional que havia de culminar els dies 3 i 4 d’abril amb una actuació al Gran Teatre. A més a més també s’ajornarà la funció de La Passió, prevista per al diumenge 29 de març, a l’igual que el Concert de la Banda Jove de l’Associació Musical de Carlet previst eixe mateix dia a l’Auditori de Sant Agustí. A més a més, se suspén la funció de teatre escolar «The new little Prince» prevista per al dia 31 de març i també s’ha cancel·lat el concert de clausura de Joves Intèrprets del 25 d’abril.

La resta de funcions i programació previstes a partir del mes d’abril queda a l’espera de l’evolució de la situació i de les recomanacions que estipule la Conselleria de Sanitat, així com el Govern central i l’Autonòmic.

Devolució entrades «El llac dels cignes»

D’altra banda, la regidoria de Gran Teatre ha anunciat també que el 70% de les entrades del ballet clàssic «El llac dels cignes», que estava previst per a aquest dijous 12 de març i que es va haver de suspendre, ja han estat reembossades.

Les persones que van realitzar la compra en efectiu o amb targeta, i que encara no han sigut compensades, poden passar-se per les taquilles del Gran Teatre de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores, per tal de retornar-los l’import.

No obstant, degut a les recomanacions estipulades, es demana que no es produisquen aglomeracions ni cues, i que en cas de coincidir un grup de persones, o bé intenten acostar-se en altre moment o guarden la distància de seguretat per tal d’evitar possibles contagis.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.520 Visitas