Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Escola Ballart de Canals porta l’espectacle de “La Bella i la Bèstia” a Toledo

Canals, 6 d’octubre de 2023 – Més de 50 ballarines i ballarins de l’Escola Ballart de Canals estan preparats per fer les seues maletes i dirigir-se a Toledo aquest cap de setmana per a representar el seu espectacle de “La Bella i la Bèstia”. Aquesta esperada actuació promet captivar l’audiència amb la seva espectacular coreografia i interpretació.

L’Escola Ballart, coneguda per la seua excel·lència en l’ensenyament de la dansa, ha treballat incansablement per a dur a terme aquesta producció espectacular. El musical de “La Bella i la Bèstia” és una història estimada per a totes les edats, i aquest grup de ballarines i ballarins, amb edats compreses entre els 8 i els 18 anys, estan emocionats per portar aquest clàssic als escenaris de Toledo.

Aquesta oportunitat de mostrar el seu talent i dedicació en un escenari més gran és un moment emocionant per a aquests joves artistes. Han treballat durant mesos per a perfeccionar les seves actuacions i estan llestos per a impressionar l’audiència amb la seva passió per la dansa i la interpretació.

L’Escola Ballart de Canals és coneguda per fomentar el creixement artístic i personal dels seus alumnes i aquesta representació a Toledo és un testimoni de l’excel·lència i el compromís que la institució té cap als seus estudiants. Les actuacions tindran lloc a Toledo aquest cap de setmana i són una oportunitat única per a gaudir d’un espectacle impressionant creat i interpretat per joves talents de Canals.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.