L’espectacle inaugural «Fiers À Cheval» obrirà una nova edició de la Fira d’Agost de Xàtiva

Les portes del Camp Murta s’obriran a les 21.30 hores per a l’espectacle d’inauguració que començarà a les 22.30 hores

Xàtiva, 13 d’agost de 2019.- Un any més, la ciutat alberga una tradició heretada des de ben antic de pares a fills que es celebra per privilegi real de Jaume I des de l’any 1250 sent declarada Festa d’Interès Turístic Nacional, la Fira d’Agost de Xàtiva.

Com era d’esperar, demà dimecres 14 d’agost s’inaugura una edició més amb tot tipus de actes. A les 9.00 hores s’obrirà el recinte de la Fira del Bestiar, i a les 12 hores en aquesta mateixa ubicació tindrà lloc l’exhibició de diferents tipus de doma en pista coberta que organitza el Centre Hípic La Font de Saladrar.

Ja per la vesprada, a les 20 hores es realitzarà una cercavila i posterior actuació de la muixeranga de Xàtiva La Socarrà al Reial de la Fira. A continuació, respectant la tradició d’anys darrers es celebrarà l’acte inaugural de la Fira d’Agost de Xàtiva 2019 amb el nomenament oficial de Laura Vidal Martí com a Reina de la Fira i de la seua Cort d’Honor a les 22.30 hores al Camp de Futbol La Murta.

Aquest acte comptarà amb l’espectacle «Fiers À Cheval» realitzat per l’empresa francesa Quidamns. Es tracta d’una actuació de gran format que utilitza les figures articulades d’un cavalls de més de tres metres d’alçada, en una actuació on l’espectacle visual està garantit gràcies a la pròpia il·luminació dels cavalls, els quals creen un ambient de fantasia als ulls dels espectadors i espectadores. Aquesta actuació, que recrea una cavalcada i està destinada a tots els públics, oferirà música original per tal de transmetre una atmosfera dinàmica i poètica. Acompanyant aquesta actuació, hi haurà un castell de Focs Artificials organitzat i disparat per la Pirotècnia AITANA.

A més a més, a les 22 hores començarà Al Ras Festival que tindrà lloc al Auditori Jardí de La Pau amb una nit de DJ’s (Nit Blue Radio) on participaran DJ Baldoví Live Drums, DJ Dany Markez, DJ Vercher, DJ Martinez i DJ Fran Cabrerizo i Bruno Mateu. Aquests concerts finalitzaran a les 3.30 hores.

Per últim, a les 2 del matí es produirà la nit de cant d’albades amb cantadors de Xàtiva i les rodalies i la Colla de Dolçaines i Percussió La Socarrà a la Plaça de Sant Pere i voltants.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.