Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’exposició permanent de Terrisseria Tradicional de Canals s’inauguraràel proper dissabte 13 de gener a l’antiga almassera

En un esdeveniment cultural esperat, el proper dissabte 13 de gener, Canals celebrarà la inauguració de l’exposició permanent de terrisseria tradicional a l’antiga almassera. Aquest projecte, promogut per l’associació local la Pebrella, ha pres força gràcies a l’impuls especial del soci i vocal, Paco Tormo.

La iniciativa representa un esforç col·lectiu per preservar i promoure la rica tradició de la terrisseria a Canals, oferint als visitants una visió única de l’artesania local i la seua evolució al llarg del temps.

S’espera que aquesta exposició permanent, inicialment situada a l’antiga almassera, esdevinga un testimoni visual del patrimoni cultural de Canals. L’objectiu a llarg termini és traslladar-la al museu etnològic que la localitat ja deuria tindre, enriquint encara més l’oferta cultural de la regió.

La nova corporació municipal ha donat suport amb entusiasme a aquesta iniciativa, oferint el seu recolzament en totes les etapes del projecte. La comunitat local espera que aquest siga només el primer pas cap a l’establiment d’un museu etnològic a Canals, consolidant així el compromís amb la preservació i difusió del seu llegat cultural.

La inauguració promet ser un esdeveniment memorable, on la comunitat es reunirà per celebrar la rica tradició de la terrisseria a Canals i honorar l’esforç col·laboratiu que ha fet possible aquest hito cultural.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.