Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Lliurament de diplomes acreditatius del curs per a cuidadors no professionals de persones dependents

La regidora de Benestar Social " Celia Bononad " i la d'educació " Teresa Mollà " han lliurat avui a la sala polivalent del Centre Cultural Ca Don José dels diplomes acreditatius a les 25 persones que van realitzar el passat mes de novembre el curs per a cuidadors no professionals de persones dependents , organitzat a través del Servei Municipal d'Atenció a la Dependència .

Avui divendres 28 febrer 2014 a les 12 hores , s'ha fet entrega a la Casa de la Cultura Ca Don José dels certificat corresponents al Curs per a cuidadors no professionals de persones dependents . (Edició 2013) .
El curs ha estat impartit des de la Regidoria de Benestar Social a través del Servei d'Atenció a la Dependència de Canals . El lliurament dels certificats ha comptat amb la presència de la tinent d'alcalde Sra Teresa Mollá , la Regidora de Benestar Social Sra Celia Bononad , així com els docents : Carla Arnau Arándiga ( Psicòloga i Neuropsicòloga ) , M ª Victòria Cuquerella Guillem ( Auxiliar Servei d'Ajuda a Domicili Canals ) , Arcadi Soriano Morales ( Podòleg – Associació AFA Canals ) , Begoña Faura Martínez ( Educadora Social – Associació AFA Canals ) , Julio Alegre Pérez ( Instructor AHA Primers Auxilis / Conductor SAMU ) , Concepció Juanes Torres ( Auxiliar Servei d'Ajuda a Domicili Canals ) que han col · laborat i alumnes que han participat .

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.