Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Lliurament de la recaptació del XVIII Mercadet Solidari organitzat pels alumnes de Religió.

Les entitats beneficiàries de la recaptació del XVIII Mercadet Solidari de Canals han estat Ascadis, Acadefi i Càritas i l'associació contra el càncer de Canals.

Amb el lliurament dels fons recaptats, es posa fi al "XVIII Mercadet SOLIDARI". Va començar el 30 de març quan tots els alumnes i professors de Religió dels centres organitzadors, van posar les seues parades al Mercat de Canals, on es van vendre tota mena d'objectes i especialment comestibles que van elaborar les mateixes famílies. Van ser recaptant fons per tota la població, des de la Regidoria d'Afers Socials ens van proporcionar unes samarretes i gorres amb l'anagrama del "Mercadet". Igual que més de 200 vidrioles repartides per tots els comerços.

Finalment, divendres, tots els participants en el "Mercadet", vam assistir a un dinar oferit per l'Ajuntament en l'antic local de falange al qual van assistir: l'alcalde, Ricardo Cardona, la Tinent. Alcalde, Tere Mollá, i la Regidora de Benestar Social, Celia Bononat.

Cardona va destacar "la importància que els joves dediquen el seu temps lliure a ajudar els altres", va realitzar aquestes declaracions en l'acte de lliurament de la recaptació del XVIII Mercadet Solidari de Canals, que des de fa 18 anys organitzen els alumnes de Religió. En aquest acte van estar també el Capellà-rector de la localitat, Emilio Úbeda, i els professors de Religió organitzadors del Mercadet, M ª Jose, Enrique i Jorge. El Rector va agrair als joves "l'acte de solidaritat que suposa l'ajuda als més necessitats."

El XVIII Mercadet Solidari de Canals està organitzat per professors del Col · legi Parroquial Sant Antoni Abat, de l'IES Sivera Font i del I.E.S. Francesc Gil, d'aquest municipi. Així mateix, participen els alumnes de 4 º d'ESO i 1 º de Batxillerat d'aquests centres.
Cal destacar que nosaltres hem comprovat com, any rere any, la resposta dels alumnes a l'activitat solidària ha estat més positiva, aquests són els que tiren endavant el "Mercadet".

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.