Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Lliurament de premis del concurs de cartells de festes Sant Antoni abat de Canals

Amb motiu de les festes de Sant Antoni de Canals, el 28 de novembre va tindre lloc el lliurament de premis del concurs del cartell anunciador de les festes, que alhora servirà per il·lustrar la portada del llibre de festes de 2015. A l'acte, juntament a les autoritats, van acudir els màxims representants de les festes, el Bandera Adolfo Tomás i el Cuiros Francisco Javier Mira, així com les festeres de Gràcia Carmen Mª Belda i Susana Miñarro al costat de la seua Cort d'Honor i els festers.

D'entre tots els cartells es van triar als dos guanyadors: la portada realitzada pel veí d'Agullent, Miguel Ángel Bonilla Sánchez dotada amb una quantia de 700 €, i la contraportada, dotada amb 350 €, a Juan Diego Ingelmo Benavente, veí de Borriana. A més, es va premiar amb un accèssit de 150 € al veí de Canals Adrià Sarrió Gallego.
Encara que de temàtica lliure, la premissa per al concurs era la representació de les festes de Sant Antoni. En el certamen van participar un gran nombre de projectes de diferents localitats. L'exposició dels mateixos podrà veure fins al proper 26 de desembre a la sala d'exposicions del Centre Cultural Ca Don José.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.