Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Magazim Fotogràfic nº 74 – Octubre/Desembre 2013

                                                                     EDITORIAL
Comencem un trimestre ple d’activitats per a concloure l’any en que fem els 25 anys des de que es va fundar la nostra Associació.
El curs d’iniciació a la fotografia, que en esta ocasió, té un format més rehuït i concentrat en l’utilització de la càmera i la pràctica fotogràfica. Això també fa que, tot seguit, acabe aquest curs d’iniciació, tingam el curs de photoshop on durant els mesos de novembre i desembre es mosatrà com utilitzar aquest programa fotogràfic.
El FESTiFOTO té una nova edició marcada, com sempre, per la varietat d’exposicions, xerrades, conferències, i en l’apartat audiovisual ens introduim, per primera vegada, en el món cinematogràfic, amb la projecció de diversos curtmetratges. També aprofitarem l’edició d’aquesta festa de la fotografia per a celebrar el nostre 25 aniversari.
En l’apartat dels nostres concursos, en aquest Magazim podreu vore les fotografies guanyadores del Concurs Fira de Setembre. També per a aquestos mesos començarem a recollir les fotos del XXXII Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”.
Tornem a preparar una nova edició del Calendari de sobretaula d’AFCA per al 2014, per a que les seues imatges ens acompanyen al llarg de l’any, i que pugam mostrar-les a diferents llocs.
Sols em queda que animar-vos a que participeu en totes aquestes activitats.
Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

                                          Descarrega el Magazim AFCA nº 74 en PDF

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.