Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Magazim Fotogràfic nº 82 OCTUBRE – DESEMBRE 2015

 

EDITORIAL
Ja estem arribant a la recta final d’aquest any 2015 i al mateix temps començant amb l’activitat que marca el curs acadèmic de l’AFCA com és el nostre curs d’iniciació a la fotografia. Tot seguit, vindrà el curs de photoshop i, d’eixa forma, anirem ensenyant i divulgant la fotografia als nous socis que s’inicien a la nostra associació.

El magazim torna a reflexar una nova edició del Concurs de Fotografia “Fira de Setembre” on queda patent l’història fotográfica del nostre poble, a través de les   fotografíes guanyadores i finalistes que presenten els aficionats a la fotografia any rere any.

El FESTiFOTO amb les activitats d’octubre i noviembre ompli novament la nostra programació d’activitats. Al seu costat, seguix la Lliga Social i la Lliga d’Eixides que ha sigut un èxit de participació i d’excursions plenes de companyerisme i fotografia. No m’oblide del calendari que omplirà el 2016 d’imatges de les quatre estacions. I una nova edició del Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”, en el que hem fet un canvi, significatiu, al premiar sols a les col.leccions presentades a nivell nacional. Es a dir, donarem el premi a la col.lecció d’honor i un altre premi-accesit a la segon millor col.leció presentada al concurs. Esperem que agrade als participants, doncs, haviem observat, ultimament, que es demanava aquest canvi.

Sols em queda animar-vos a que participeu en totes aquestes activitats.

Jose Emilio sancho

President D’ AFCA

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.