Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Mai Castells és presentada com  a cap  de  llista per Compromís per Canals

 

  • El síndic  Fran   Ferri   i  la   coportaveu  de   Compromís  Àgueda  Micó acompanyen i recolzen Mai en l’acte de Canals
  • Més d’un  centenar de  persones es concentren a la plaça Pont del  Riu per conéixer la resta de persones de la candidatura

Canals, 14 abril 2019

El passat divendres 12 d’abril, a les 19h, Compromís per Canals va celebrar l’acte en el qual  es va presentar Maria José Castells (Mai) com a candidata a l’alcaldia per Compromís per Canals. A l’acte, que  es va dur a terme a la plaça Pont  del Riu de Canals, assistiren el síndic i canalí Fran  Ferri i la secretària general del Bloc i coportaveu de  Compromís Àgueda  Micó. Tant  Fran  com  Àgueda  destacaren  el paper i la tasca realitzada per Mai en els darrers quatre anys com a regidora de Serveis Municipals, Parcs i Jardins i Medi Ambient. A més, recalcaren que  ja és hora que Canals tinga  una alcaldessa.

Aquest va ser  un acte ple d’emotivitat perquè Mai li va agrair a sa mare tot allò que  li havia  ensenyat al llarg de la vida i perquè es va recordar de son  pare, Julio Castells, persona molt volguda i estimada per les veïnes i veïns de Canals, el qual va faltar fa uns  anys. A més, Mai va anomenar els seus companys a l’ajuntament, Joan Carles Pérez i Toni Sánchez, i els  va agrair el treball desenvolupat tant a l’alcaldia, en  la  figura de  Joan Carles, com  a la  regidoria de  Serveis Socials i Seguretat Ciutadana, en la persona de Toni.

L’acte va finalitzar amb  la presentació pública de  l’equip que  acompanyarà Mai en  aquest projecte, el qual  conforma els  cinc  primers llocs  de  la candidatura. Aquestes persones són  Miquel  Alventosa, Clara Chorques, Pere  Martínez i Vero Ferri.  Mai  va  destacar  les qualitats de  cada una   d’aquestes  persones  que l’ajudaran a aconseguir l’alcaldia de Canals.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.