Mai Castells serà la primera alcaldessa de Canals

Mai Castells serà la primera alcaldessa de Canals

Mai Castells serà la primera alcaldessa de Canals per a la legislatura 2019-2023 amb el vot a favor de Mai Castells, Compromis (5), Canals en Moviment (2) i Ciudadanos (2). El Partido Popular (5) i Socialistes (3) han votat al seu candidat.

El passat dissabte 15 de juny, el saló de plens de l’Ajuntament de Canals acollia l’acte de constitució de la nova corporació municipal i l’elecció d’alcalde/essa.

Després de les votacions de tots els partits polítics i amb el suport dels grups municipals Canals en moviment i Ciudadanos; la candidata per Compromís, Mai Castells, va aconseguir la majoria absoluta, amb 9 vots, que precisava per a aconseguir l’alcaldia de Canals.

Mai va jurar el càrrec davant la nova corporació i, fent història al municipi, es va convertir
en la primera alcaldessa del poble de Canals.

L’alcaldessa electa va declarar que «treballarà amb l’escolta activa i la voluntat ferma de mantenir acords estables per millorar la vida dels veïns i veïnes de Canals «.

Mai Castells, alcaldessa de Canals, es posa ja en marxa per encapçalar un equip de govern on els interessos del poble sempre estaran per damunt de les persones.

Mai Castells, de Compromís, investida primera alcaldessa de Canals (nota de premsa de compromis)

La canalina ha rebut el suport de Canals en Moviment i de Ciutadans

Compromís lamenta que el PSOE haja posat els seus interessos personals i partidistes en la votació

La fins ara regidora de Serveis Municipals a Canals, Mai Castells, ha resultat elegida alcaldessa amb els vots a favor dels regidors i regidores de Canals en Moviment i Ciutadans. La ja investida alcaldessa ha agraït el suport i ha afirmat que “treballarà amb l’escolta activa i la voluntat de mantenir acords estables per millorar la vida dels veïns i veïnes de Canals”.

Fins aquest dissabte, la formació no havia fet oficial cap acord d’investidura i s’ha mostrat sorpresa que el partit socialista no haja votat a favor de la investidura. Segons apunten fonts socialistes, la negativa hauria vingut per les exigències del grup socialista a governar l’alcaldia de Canals, malgrat que les eleccions del passat 26 de maig donaven una clara victòria a Mai Castells i Compromís.

Compromís segueix insistint en la formació d’un govern ampli, plural i que “sàpia escoltar i actuar” i membres d’aquesta coalició han criticat obertament els requeriments del candidat socialista per partir de l’egoisme i l’ambició. Recorden als socialistes que Compromís està obert a continuar parlant el què i el com d’aquest nou govern, però subratllen que els interessons del poble de Canals estan “per damunt de les persones”.

 

Fotos: Ajuntament de Canals

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x