Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Mans Unides de València celebra aquest dijous la seua assamblea anual i impulsarà 17 nous projectes de desenvolupament en 2014

Hi assistiran voluntaris i col · laboradors dels seus 81 delegacions comarcals.

Mans Unides de València celebrarà demà, dijous, la seva Assemblea Diocesana Anual, amb l’assistència de voluntaris i col·laboradors tant de la capital com de les seves 81 delegacions comarcals, en la qual l’entitat presentarà la campanya per a aquest curs que inclou un total de 17 nous projectes.

La trobada , que se celebrarà en els locals del Centre Arrupe de València, situat a la Gran Via Ferran el Catòlic, 78, començarà amb una missa que presidirà, a les 10:30 hores, l’arquebisbe de València, monsenyor Carlos Osoro , concelebrada pel consiliari de Mans Unides, Pau Tos, segons han indicat avui a l’agència AVAN fonts de l’entitat.

A continuació, el president delegat de Mans Unides València, Eladio Seco, presentarà el programa de la nova campanya de l’entitat. Els 17 nous projectes de desenvolupament per al 2014 estan dedicats a la promoció social i de l’educació, sanitat, agricultura, així com de la dona.

A l’Àfrica , els projectes “són principalment educatius , amb construccions d’escoles “, a Àsia, se centren en el desenvolupament de la dona i la sanitat i en Centre Amèrica i Amèrica del Sud figuren diversos per a l’obtenció d’aigua.

La campanya d’enguany, centrada en l’Objectiu de Desenvolupament del Mil · lenni número 8: Fomentar una Associació Mundial per al Desenvolupament, porta per lema: ” Un món nou , projecte comú”.

Igualment, durant l’assemblea, la presidenta de Mans Unides en els anys 2009-2012, Myriam García- Abrisqueta, explicarà la seva experiència a Mans Unides ” i oferirà el seu testimoni personal de la seva tasca en aquests anys” , segons les mateixes fonts.

A més, dos delegades comarcals , procedents de Canals i de Rocafort, exposaran el seu treball a Mans Unides amb els joves.

http://vl.parroquiacanals.com/manos-unidas-de-valencia-celebra-este-jueves-su-asamblea-anual-e-impulsara-17-nuevos-proyectos-de-desarrollo-en-2014/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.