Mapeba celebrarà el 2 d’octubre la Marxa Canals – Basílica al rebre l’autorització necessària de Conselleria

Mapeba celebrarà el 2 d’octubre la Marxa Canals – Basílica al rebre l’autorització necessària de Conselleria

La Marxa sí es celebra.

El dissabte 2 d’octubre arrancarà una nova edició, concretament la vintè-vuitena de la Marxa Peregrinació Canals – Basílica, organitzada per Mapeba, que finalment si es pot celebrar al comptar amb el vistiplau de la Conselleria de Sanitat. Això sí serà una edició un poc diferent ja que minva la participació a vora 80 persones per complir amb la normativa sanitària i a més canvia la seua data habitual ja que sempre es celebra el dissabte anterior a la festivitat de Sant Vicent, a la segona Pasqua.

Així els 80 inscrits ja han arreplegat, la borsa del corredor composta, entre altres, per samarreta tècnica, regals d’espònsors com calcetins, pegats per als peus, polsera identificativa a més de tota la informació i documentació necessària per a un esdeveniment d’aquestes característiques.

Al 2020, l’any de l’esclat de la pandèmia, la marxa Canals Basílica com tantes altres cites massives va caure del calendari obligatòriament; en aquest 2021 l’evolució epidemiològica i les restriccions imposades per Generalitat tampoc van possibilitar la seua partida però finalment i per l’interès mostrat per molts dels participants habituals es va obrir la possibilitat de poder organitzar-la a expenses de rebre autorització, el que finalment ha ocorregut.

D’aquesta manera, el dissabte 2 d’octubre, vora 80 persones eixiran des de la Lloca de Canals a les sis del matí per formar part d’aquesta aventura; per davant els esperen 73 quilòmetres fins arribar a la basílica i ser rebuts pels seus familiars i per la Verge dels Desemparats.

 

Fotos de la peregrinació de altres anys.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas