Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Maria Josep Juan, Brillant Guanyadora del Premi de Poesia del II Certamen de Literatura Vila de La Sénia (Tarragona)

La escriptora canalina, Maria Josep Juan, ha aconseguit un reconeixement excepcional en el camp de les lletres. Després de presentar fa només una setmana al local Ca Don José el seu llibre de poesia titulat ‘Espais de pedra seca’, amb il·lustracions captivadores de Francesc Tormo, ha estat guardonada amb el Premi de Poesia del II Certamen de Literatura Vila de La Sénia, celebrat a Tarragona.

El dissabte passat, Maria Josep va viatjar fins a Tarragona per a rebre aquest merescut premi, el qual no només inclou un reconeixement públic, sinó també una dotació econòmica. A més a més, l’editorial Onada de Benicarló publicarà la seua obra guanyadora, titulada «Clarianes», augmentant encara més el seu prestigi literari.

Amb aquesta victòria, Maria Josep Juan s’ha convertit en una referència destacada en el món de la poesia valenciana. Des de Canals, la seua terra natal, les felicitacions i l’admiració no deixen de fluir cap a ella.

És un moment d’alegria i orgull per a Maria Josep, que ha demostrat amb escreix el seu talent i la seua dedicació a l’art de les lletres. Enhorabona, Maria Josep, i que aquest premi siga només el principi d’una brillant carrera literària!

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.