Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Materiales de Construcció Fco Giménez S.L. Col·labora en la Mostra de les Paelles de la Fira de Setembre 2023 de Canals

Canals, 15 de setembre de 2023 – En un gest de suport a la comunitat local, Materiales de Construcció Fco Giménez S.L. té l’orgull de anunciar que ha subministrat la fusta necessària per a la celebració de la tradicional Mostra de les Paelles que tindrà lloc aquesta nit a la Zona Jove de Canals, com a part de les festivitats de la Fira de Setembre 2023.

La Mostra de les Paelles és un esdeveniment molt esperat pels habitants de Canals, i aquest any no serà una excepció. La generosa contribució de Materiales de Construcció Fco Giménez S.L. assegura que els assistents puguen gaudir de paelles autèntiques i delicioses cuinades a l’aire lliure.

Aquest gest de solidaritat i compromís amb la comunitat és un exemple de com les empreses locals poden jugar un paper important en la promoció de les tradicions locals i en el reforçament de lligams comunitaris.

La direcció de Materiales de Construcció Fco Giménez S.L. va expressar la seua satisfacció per poder contribuir a una celebració tan estimada per la població local i va desitjar a tots els assistents una nit plena d’alegria i de menjar deliciós.

La Mostra de les Paelles a Canals és una ocasió especial que reuneix la comunitat per a gaudir de la gastronomia local i crear records compartits. La participació activa d’empreses com Materiales de Construcció Fco Giménez S.L. enriqueix encara més aquesta celebració anual.

Materiales de Construcció Fco Giménez S.L. continua demostrant el seu compromís amb la comunitat local en contribuir a esdeveniments i tradicions que enriqueixen la vida dels habitants de Canals.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.