Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Matrícula per al curs acadèmic 2014-2015 de la AMC

Associació Musical Canalense

CURS ACADÈMIC 2014/2015

L’escola de música A.M.C. imparteix sensibilització musical per als mes menuts, tots els nivells de llenguatge musical, cor i una gran quantitat d’instruments de les famílies de vent-fusta (clarinet, flauta travessera, oboè, saxòfon i fagot),vent-metall (trompa, trombó, tuba , bombardí i trompeta) i com no de percussió.

També oferim classes de baix elèctric, guitarra espanyola, guitarra elèctrica, piano , violoncel i violí.

Utilitzem unes metodologies innovadores, motivadores i adaptades en funció del nivell i edat de l’alumnat. Disposem d’una infraestructura amb aules adaptades per a cada instrument, així com tres pianos per al llenguatge musical i una aula per als mes menuts. Un saló ampli per a les classes de percussió i per les classes de conjunt instrumental. Tot açò amb un professorat format amb serietat, formalitat i amb qualitats humanes excepcionals.

L’escola està inscrita i reconeguda al registre de centres docents de la C.V. de les escoles de música i dansa des del 29 d’Abril de 2009.

Preparem tant als alumnes per a formar-se de forma divertida i gaudir de la música amb coneixements sòlids per a formar part de la Banda de l’Associació com també per poder seguir amb estudis musicals als diversos conservatoris.

Ens ajudaria moltíssim per poder difondre la música al nostre poble i formar a futurs músics que passareu per l’Avinguda Vicente Ferri nº 64 i la nostra secretària vos informarà de les tarifes i horaris.

Primer any matrícula gratuïta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moltes gràcies.

Atentament la direcció de l’escola.

TARGETA ESCOLES 2015 - copia

S’obri la matrícula en l’escola de l’AMC per al curs 2014-2015.

S’oferta formació de:
Sensibilització Musical
Oboè, Flauta, Piano, Trompeta, Trombó, Trompa, Violoncel, Violí, Guitarra, Ll. Musical, Saxòfon, Percussió, Clarinet, Tuba, Fagot, Bombardí, Cor, Conjunt Instrumental, Guitarra elèctrica, Baix elèctric.

La matrícula estarà oberta en Setembre, de Dilluns a Dijous de 16-20h en secretaria.
Avda Vicente Ferri nº64
Telèfon: 962242662

cartell escola de música 2015

Mes informació en el blog: http://amcanalense.es/?p=312

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.