Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Mercadet Solidari

El Mercadet solidari celebrat el passat divendres 27 de març i organitzat pel Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat i l’lES Francesc Gil, ambdós de Canals, ha sigut el que fa vint-i-un i tot un èxit.

Ens vam reunir els alumnes de quart d’ESO i primer de Batxillerat de l’assignatura de Religió d’aquestos centres i vam estar des de les 08’00 fins les 14’00 hores aproximadament al carrer mestre Serrano (junt a l’ONCE). Vam muntar dues grans paradetes amb els articles recollits, els diferents donatius rebuts, i pastissos, empanades, coques… que en les nostres cases ens van fer i tot això ho vam posar a la venda amb l’objectiu de recaptar els màxims beneficis possibles per als DISCAPACITATS FÍSICS I PSÍQUICS DE CANALS (ACADEFI i ASCADIS), CÁRITAS-CANALS i L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER-CANALS.

També durant tot el matí ens repartírem en grups per tot Canals amb vidrioles folrades amb el logotip del mercadet demanant per als destinataris dels donatius i com agraïment a la seua col·laboració els obsequiàvem amb un adhesiu al·lusiu. Però a més vam formar una xaranga que va recórrer durant vàries hores els voltants del mercat animant sense parar i van dur endavant un flashmob passant-nos-ho d’allò més bé.

El resultat del Mercadet Solidari és la suma de molt de treball no sols el d’eixe dia sinó també de tot el previ i del posterior (ens queda l’esmorzar solidari que farem el pròxim mes d’abril a l’IES Francesc Gil, la recollida de vidrioles, el recompte final, la preparació de la cloenda de l’activitat…). Però encara es pot participar perquè les vidrioles estaran uns dies més a tots els comerços.

Tota ajuda és agraïda i de segur redunda en totes les cases perquè d’una manera o d’una altra a tots ens “toca” de prop alguna de les associacions beneficiàries.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/mercadet-solidari/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Mercadet Solidari

La vint edició del Mercat Solidari celebrat el passat divendres 11 d'abril , organitzat pel Col · legi Parroquial Sant Antoni Abat i l'IES Francesc Gil , va ser tot un èxit .

(más…)

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.