Pulsa «Intro» para saltar al contenido

MÉS DE 200 ESCOLARS DISFRUTEN DE L’ESCOLA D’ESTIU

Dilluns passat donà començament “l’Escola d’Estiu” amb la participació de més de 200 xiquets. Esta activitat l’organitza l’Ajuntament de Canals a través de la regidoria d’Educació, amb l’objectiu d’ajudar a les famílies a conciliar la vida laboral i familiar durant el mes de juliol.

 

Esta iniciativa dirigida als menors del municipi entre 4 i 12 anys, es du a terme en les instal·lacions del Col·legi Públic José Mollá, de l’1 al 26 de juliol, en ella s’exercixen activitats dinàmiques de grup, expressió corporal, expressió plàstica, esportives i jocs populars, així com tallers d’escacs, activitats mentals, de desenrotllament intel·lectual i jocs de lògica.

 

 

Segons ha explicat Teresa Mollá, regidora d’Educació, “L’objectiu d’esta activitat és l’ocupació del temps lliure dels menors i el suport a les famílies basant-se en la conciliació de la vida laboral i familiar. Estic satisfeta perquè a la vista de les dades tan positives, podem dir que esta edició ha sigut tot un èxit, s’ha incrementat el nombre de xiquets respecte a l’any passat, signe evident de què els xicotets disfruten, i s’ho passen bé al mateix temps que aprenen compartint i realitzant activitats amb altres xiquets”.

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.