Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Més de 3000 usuaris visiten la Biblioteca Pública Municipal de Canals en un mes.

Desprès de passat l’estiu i conclòs quasi definitivament la instal·lació de la Biblioteca Pública Municipal de Canals al nou edifici de Ca Don José, el mes d’octubre ha estat el primer més complet i ja totalment de funcionament habitual de la biblioteca.

I les dades han avalat el trasllat de la Biblioteca, per primera vegada en els 20 anys d’existència de la Biblioteca Pública Municipal de Canals, han hagut en un mes, més de 3000 usuaris comptabilitzats, amb més de 600 préstecs, la qual cosa ens deixa a l’alçaria de biblioteques de poblacions molt més grans que Canals i explica a les clares la repercussió, potència i importància que a assolit el servei de la Biblioteca Pública Municipal de Canals, que a més amb la ràdio municipal i els serveis de gestió cultural, fàcilment podríem calcular que per l’edifici de Ca Don José hauran passat prop de 5000 persones al llarg del mes d’octubre. Possiblement, aquesta fita converteix al nou edifici de Ca Don José, com un dels serveis públics municipals, tot l’edifici, més utilitzat del poble. A més, com s’ha recalcat, no tans sols es l’afluència massiva de visites, sinó també consultes i préstecs, i un munt de gestions i activitats que donen també fe de la qualitat del servei i per extensió de la bona “salut” sociocultural del poble.

Si fa no fa, pel les xifres de la Biblioteca Pública Municipal, és podria dir que 1 de cada 5 habitants de Canals ha passat per la Biblioteca aquest mes d’octubre i 1 de cada 20 està llegint un llibre de la Biblioteca!.

Amb aquestes línies des l’edifici de Ca Don José, volem agrair tothom la consecució d’aquestes meritòries xifres, un èxit que es de tots, de l’Ajuntament de Canals, dels mateixos treballadors de l’edifici de Ca Don José i de tot el poble en general de Canals, que se’n beneficia dels serveis de l’edifici.

I encara i anticipant, paga la pena dir, que en breu des l’edifici de Ca Don José incrementaren els nostres serveis, posant ja en marxa la sala d’exposicions i nous serveis per tots els veïns de Canals.
 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.