Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Més de 5000 veïns han passat per la piscina municipal en només 15 dies des de la seua obertura

Aquesta xifra suposa un increment del 5'4 per cent respecte a l'any anterior

Un total de 5.230 persones han passat per la piscina municipal de Canals "PuntaCanals" en el que va des del començament de temporada el passat 15 de juny, una xifra un 5'4 per cent superior a la registrada l'any passat per aquestes mateixes dates .

PuntaCanals és el recinte de piscines més valorat pels usuaris de tots els de les poblacions del voltant. Els usuaris a l'hora de donar la seua opinió destaquen la qualitat del gran espai recreatiu de què disposen, el seu manteniment alhora que donen una alta valoració de la piscina lúdica i de xapoteig per als mes menuts.

El regidor d'esports, Antonio Pérez, afirma que "estem tenint un estiu càlid i això anima els veïns a utilitzar una instal.lació valorada positivament per la majoria dels usuaris. Tanmateix, seguim invertint cada exercici per renovar i millorar les instal.lacions esportives, entre les quals es troba la piscina municipal, perquè estiga en les millors condicions per al gaudi de tots els veïns ".

Dels usuaris de la piscina cal destacar que uns tres-cents són els matriculats en els diferents cursos i hi ha una entrada individual amb carnets d'abonat d'aproximadament dues-centes persones. Són majoritàriament adults, ja que a partir de 14 anys poden accedir sols al recinte de piscines, mentre que els menors ho han de fer acompanyats per un adult.
La regidoria està treballant en l'elaboració d'una proposta per rebaixar el cost del bo en un 10% per l'estiu vinent.

Cal recordar que la piscina municipal de Canals s'obri de dilluns a diumenge de 10.00 a 20.00 hores.
Les instal.lacions es tancaran el dia 31 d'agost.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.