Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Mira i Badal es reuneixen amb Mazzolari per a millorar les carreteres de Canals

L’alcalde, Nacho Mira, i el tinent d’alcalde, Edu Badal, es van reunir ahir amb la diputada Reme Mazzolari, responsable de l’àrea de carreteres i infraestructures de la Diputació de València

Canals. – Ahir, l’alcalde de Canals, Nacho Mira, i el tinent d’alcalde, Edu Badal, es van reunir amb la diputada de Carreteres de la Diputació de València, Reme Mazzolari. L’objectiu d’aquesta reunió era exposar les prioritats que des de l’ajuntament consideren importants per a millorar les estructures viàries.

Entre aquestes prioritats es troba la finalització de l’asfaltat fins a la zona del túnel, ja que és un pas important entre els veïns i veïnes. A més, es vol millorar les diferents entrades al poble i reprendre les obres de millora de la carretera que uneix Canals i Montesa amb la finalitat de protegir la Torreta de possibles inundacions i l’evacuació d’aigües. Finalment, es vol aconseguir la cessió en condicions òptimes d’una sèrie de carreteres que la Diputació de València vol cedir al municipi.

Reme Mazzolari, juntament amb el tècnic de l’àrea, va estar molt receptiva en la consecució d’aquestes obres de millora, especialment en la problemàtica que existeix entre el nexe d’unió entre Canals i Montesa.

Aquesta reunió és un pas més en la millora de les infraestructures viàries de Canals, una prioritat per a l’ajuntament que busca garantir la seguretat dels molts vianants que recorren aquestes zones i protegir el patrimoni local de possibles inundacions.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.