Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Missa del Gall

La nit del 24 al 25 de desembre de 2013 ens reunirem una any més per a celebrar la Missa del Gall. Recordant als que estaven patint i als que havien mort, la nostra tristor s’ompli de fe i confiança amb la presència de la Imatge del nostre Jesuset que fon presentat a l’assemblea, després de llegir l’evangeli, per Andrés i Miriam que, prompte, si Déu vol, seran pares per primera vegada.

En la homilia Mn. Emili va agraïr la presència de tants feligressos (la Parroquia estava plena) i ens va dir que eixa tradició s’havia de mantindre a pesar de que “esta de moda” adelantar la missa del gall a la vesprada. Erem un poble en camí i moltes vegades envoltats per foscors (els pecats) pero haviem vist una llum gran i no podiem amagar-la.

Tots els xiquets que havien vingut a Missa acompanyaren al Jesuset per la Via Sacra de la nostra Parròquia amb un ciri encès com a signe de que també ells són llum en la foscor del nostre món. Estos xiquets, juntament amb el sacerdots, donaren la pau a tota l’assemblea en una nit tan especial.

Enguany, donades les circumstàncies, en acabar la Missa no hi hagué “resopó” però el nostre aliment va ser l’alegria de sentir-nos acompanyats en les nostres penes per un Xiquet tan gran.

http://vl.parroquiacanals.com/missa-del-gall/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.