Pulsa «Intro» para saltar al contenido

MOSTRA DE PAELLES Y CONCURS DE SAMARRETES

Com cada any, la Fira de Setembre ens porta la tradicional Mostra de Paelles, en aquesta ocasió seran el dissabte 17 de setembre.

Aquest 2011 la diferència la marca el lloc on es produirà  la confecció i degustació de les paelles, que serà a la ZONA JOVE “QUATRE CAMINS

L’esmentat dia de les paelles, el dia 17 de setembre, seran facilitats els condiments per a l’elaboracio de les mateixes a tots els que presenten el tiquet des de les 11h fins a les 13:30h del matí al MERCAT MUNICIPAL.

Este mateix dissabte es celebrarà el tradicional concurs de samarretes junt amb la Mostra de Paelles. Per a participar serà imprescindible inscriure`s a la Mostra i estar al lloc de confecció i degustació de les paelles.

S’atorgaran tres premis, de 100 euros cadascún, als millors grups de samarretes, tenint en compte que el mínim de participants amb la mateixa samarreta és de 10 persones.

El Jurat valorarà la vistositat i originalitat, Aixi com, la rotulació de les samarretes. A més, s’evitarà que el text de les mateixes siga ofensiu i/o menyspree a les persones e institucions.

El lliurament del Jurat es farà saber durant la Mostra de Paelles i els premis s’entregaran al mateix moment.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.