Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Musical Grease del Col·legi Sant Antoni Abad

Els passats dimecres 11 i dijous 12 de juny, els alumnes d’ESO del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat, van representar al Centre Cultural Papa Calixte III de Canals el musical Grease.

Aquesta representació s’ha pogut dur a terme gràcies a la il·lusió, esforç i ganes d’agradar dels esmentats alumnes i amb ella s’ha acomiadat el curs.

El musical conta la història d’amor del rebel Danny Zuko (Joan Carles) i la innocent Sandy (Conxa). Ambdós es coneixen durant l’estiu i a l’acomiadar-se ningú dels dos pensa que vagen a tornar a veure’s de nou. Però s’equivocaven: quan ella decideix matricular-se en el mateix institut que la seua amiga Frenchy (Ana) l’últim que esperava era convertir-se en companya de Danny, el co-líder rebel dels T-Birds.

Una vegada presentada l’obra i assabentats els espectadors del que anaven a veure i el seu significat, demanades les disculpes pertinents per tots els errors que s’anaven a cometre, clar està sense voler i intentant que foren els mínims, donades les gràcies per l’assistència i desitjant els agradara i passaren una bona estona, la representació va començar i… quin èxit! Les riallades s’escoltaven inclús fora del centre i tots els que hem dut endavant aquest projecte estàvem contents i feliços i sobretot agraïts.

Des d’ací tornem a agrair a tots la seua ajuda i recolzament, al públic que va vindre i ens jutja sempre amb tanta benevolència, i a tots els companys i professors que han estat sempre amb nosaltres en tot el que hem necessitat.

Bon estiu!

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/musical-grease-del-col%C2%B7legi/

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.