Pulsa «Intro» para saltar al contenido

NAIX UN NOU PARTIT POLÍTIC A CANALS

NAIX UN NOU PARTIT POLÍTIC A CANALS

23.06.2022- SUMA’T és el nom del nou partit polític independent que naix a Canals, però que arreplega el sentir i als habitants de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre-Cerdà.

Tots units, com el nom indica, SUMA’T, és un nou partit que naix després de molts mesos de reflexió i anàlisi entre homes i dones de tot el conjunt urbà que té el poble de Canals. Uns pensaments que han cristal·litzat en la formació d’un partit polític que és més necessari que mai al nostre poble, en un moment on la política local requereix un nou impuls, de nova gent, de noves idees, de sumar i unir a tots els veïns i veïnes del poble per buscar un futur millor per a totes i tots, per a Canals, per a Aiacor, la Torreta i Torre-Cerdà.

Un partit que convida a sumar-se a tots i a totes els que vulguen aportar, ajudar, recolzar i, en definitiva, sumar per crear un poble millor, social, cultural, econòmica i urbanísticament, i sobretot, un poble on siga un gust viure i tot un orgull sentir-se habitant i veí, sigues gran o jove, home o dona, del poble o estranger, on totes i tots sumem.

A poc a poc, anirem donant a conèixer-nos i també què és el que pensem i desitgem, i sobretot sempre convidant a casdascun a sumar-se a aquest projecte obert a tothom.

Com a primer contacte de SUMA’T amb la gent de Torre-Cerdà, la Torreta, Aiacor i Canals, volem fer públic el nom de la persona que encapçala el projecte del partit. El canalí que va ser d’adopció i hui és un més de tots nosaltres al poble, Eduard Badal Benetó.

Eduard Badal, el candidat

Edu, com el coneix tothom, és periodista i treballa des de fa 25 anys a l’emissora municipal de Canals Ràdio. Casat a Canals i pare de dues filles, Edu ha donat l’important pas de posar-se al capdavant d’aquest nou projecte polític, amb un equip de persones preparades i resoltes que en breu anirem mostrant-vos. Tots ells i elles, es posen en marxa per fer possible el poble que volem, un poble acollidor, amable, segur, residencial i vital, en definitiva, allò que tots desitgem de la terra on estem i on fem la nostra vida i la dels nostres fills i filles.

I açò és tan sols el principi, el que vindrà podem decidir-ho entre totes i tots.

Vols vindre amb nosaltres?

Estàs convida’t!, Suma’t.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.