Pulsa «Intro» para saltar al contenido

NIT DE TEATRE A CANALS

El proper divendres 5 de desembre a les 22.30h tindrà lloc al Centre Cultural Papa Calixte III l’obra de teatre Despertaràs ahir de la companyia Ornitorincs, co-produïda per Tossal Produccions i CulturArts. El preu de la entrada és de 5€ i es podran comprar en taquilla.

Despertaràs ahires desenvolupa en Nova York en l’any 1947. La coneguda actriu Margot Grey rep la visita al seu camerí d’un desconegut anomenat Adolf Lee Grant qui diu haver-la conegut sis anys abans. A partir d’aquell moment, Margot començarà a viure una sèrie d’històries desternillants al mateix temps que surrealistes, però que a poc a poc anirà descobrint la veritat sobre la seua imminent fama.

La companyia de teatre Ornitorincs està formada per un grup d’actors professionals coneguts per haver participat en sèries tan famoses com El comisario (Telecinco), L’alqueria Blanca o Socarrats (Canal 9). Dirigida per Jaidy Kanesh  i protagonitzada per Noèlia Pérez (Autoindefinits), Josep M.Casany (L’alqueria Blanca), Toni Misó (Hospital Central), Jaime Pujol (El comisario) i Diego Braguinsky (Senyor retor), Despertaràs ahir va ser finalista en els Premis Max 2014 de Teatre com a millor espectacle de teatre musical.

Amb aquesta obra de teatre la regidoria de Cultura posa el punt i final a les obres de teatre per a adults d’aquest any amb una gran oferta teatral.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.