Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Nit del Farolet 2016

Les regidories de Joventut i de Cultura de l’Ajuntament de Canals i l’associació de col·laboradors de Canals Ràdio, emissora municipal, han organitzat la “Nit del Farolet 2016”, ahir dijous 28 de Juliol a les 22.00 hores, des de l’Avinguda Vicente Ferri de Canals.
Aquest tradicional acte, compleix aquest any, la seua 18 edició, des que el col·laborador més veterà de l’emissora municipal i director de l’espai radiofònic “Canals Historia Viva”, Marcial Martinez, en el seu afany de recuperar tradicions de Canals, ho espentara fa 18 anys.
Més de mil persones de totes les edats, s’han concentrat amb el seu “Farolet”, elaborat de manera artesanal, per realitzar un recorregut d’una mitja hora per diferents carrers i places de la localitat, acompanyats per músics i danses.
En finalitzar el recorregut i en la mateixa Avinguda Vicente Ferri de Canals, tots els xiquets van rebre com a obsequi una borsa de llepolies, mentre, que la resta d’assistents, van tindre l’oportunitat de gaudir d’una tallà de meló d’alger que va oferir l’associació de venedors del mercat municipal de Canals.

GRAN ÈXIT EN LA NIT DEL “FAROLET”, AMB UN EMOTIU HOMENATGE A MARCIAL MARTÍNEZ.
La nit del passat dijous 28 de juliol s’ha celebrat a Canals la tradicional Nit del “Farolet” a Canals, que va comptar amb la presència de nombroses persones, en la qual les xiquetes i xiquets de la localitat portaven el tradicional Fanalet.
L’acte va tenir com a mestre de cerimònies i promotor de la festa a Marcial Martínez Barberà, al que en finalitzar l’acte se li va fer lliurament d’un obsequi per part l’Associació de Col·laboradors de la Ràdio i l’Ajuntament de Canals, en reconeixement a la seua llavor i dedicació desinteressada, per mantenir viva la nostra història i tradicions.
L’acte va comptar amb l’actuació de la Rondalla Pensat i Fet, així com de La Banda de Música La Unió Musical Canalense.
Per a finalitzar es van repartir llaminadures per als més xicotets i meló d’alger, en col·laboració amb l’Associació de Venedors del Mercat Municipal.

[print_gllr id=124343]

Un comentario

  1. Inma Tortosa Inma Tortosa 1 de agosto de 2016

    Marcial el mereixes ser fill predilecte de Canals.. Eres historia de este poble i demostres lo que el vols i saps de ell. Eres el mes gran.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.