Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Nit del Farolet 2017

L’Ajuntament de Canals i l’associació de col·laboradors de Canals Ràdio, emissora municipal, han organitzat la “Nit del Farolet 2017”, ahir dijous 27 de Juliol a les 22.00 hores, des de l’Avinguda Vicente Ferri de Canals.
Este tradicional acte, compleix aquest any, la seua 19 edició, des que el col·laborador més veterà de l’emissora municipal i director de l’espai radiofònic “Canals Historia Viva”, Marcial Martinez, en el seu afany de recuperar tradicions de Canals, ho espentara fa 19 anys.
Més de mil persones de totes les edats, s’han concentrat amb el seu “Farolet”, elaborat de manera artesanal, per realitzar un recorregut d’una mitja hora per diferents carrers i places de la localitat, acompanyats per músics i danses.
En finalitzar el recorregut i en la mateixa Avinguda Vicente Ferri de Canals, tots els xiquets van rebre com a obsequi una borsa de llepolies, mentre, que la resta d’assistents, van tindre l’oportunitat de gaudir d’una tallà de meló d’alger que va oferir l’associació de venedors del mercat municipal de Canals.
https://www.youtube.com/watch?v=nSJ1gs25SHY&feature=youtu.be
[ultimate_gallery id=”83209″]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.