Pulsa «Intro» para saltar al contenido

«Notes d’interès per a pares i alumnes»


notasdeinteres.png

 

  Al començar el curs, tots els alumnes rebran una agenda, aquesta agenda està ideada per a poder portar un control en el progrés de l’alumne, s’ha de revisar periòdicament. Al final hi han comunicats de faltes d’assistència, metges, parts d’amonestació, avisos del professorat, etc; Que podràs utilitzar per posar-te contacte amb els professors i que ells també s’utilitzaran per a contactar amb vosaltres.

 Els criteris d’avaluació responen a les capacitats bàsiques de cadascuna de les àrees en cada cicle i referides a aquells continguts específics que es consideren especialment importants per al desenvolupament de l´alumne. Són, doncs, indicadors sobre què és el que l’alumne ha d’assolir.

 L’avaluació lluny d’entendre’s com una mesura dels productes i realitzacions escolars, pròpia d’altres èpoques, constitueix avui un dels pilars del mateix sistema d’educació. L’avaluació és una reflexió, un control de qualitat sobre el que es fa, una anàlisi … i després una presa de decisions. Una d’elles, en el cas de l’aprenentatge musical, és qualificar a l’alumne però no l’única i de vegades ni la més important. L’avaluació fa possible adaptar els programes a les singularitats de cada alumne.

 Per decidir la promoció o permanència d’un alumne en el cicle, l’equip docent haurà de prendre com a referència els criteris de promoció elaborats per al Projecte Educatiu. La decisió ha de partir d’un judici global, més enllà del resultat d’una àrea considerada aïlladament. Convé considerar la permanència (repetició) en el cas de que els avantatges de donar més temps siguin superiors als inconvenients que sempre acompanyen, en major o menor grau, l´avanç en l´aprenentatge.

Manteniment i cura de l’instrument.

  Munta i desmunta l’instrument evitant tocar els mecanismes (claus, pistons, cilindres, etc), i sense enganxar mai cap cop innecessari. Si tens problemes per fer-ho, parla amb el professor/a abans de fer una cosa que no sàpigues.
Quan acabis de tocar, cal assecar, fregant lleugerament l’instrument, tant interiorment com exteriorment.
Porta-ho anualment a que li facin un ajustament o revisió.

  Recordeu que els alumnes que comencen el primer curs i facin ús d’un instrument propietat de l’escola, veuran incrementada la mensualitat en la quantitat simbòlica d’un euro. En aquesta mesura es pretén, una petita aportació de l’alumnat, per continuar millorant l’instrumental que disposa l’escola.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.