Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Noticies breus 19 d’octubre.

Xàtiva va tornar a viure una vesprada amb accessos tancats. Es van tancar al trànsit per inundació els passos de Virrei Lluís DesDespuig i carretera de Simat. També es va tancar la ronda nord entre la nacional 340 i la carretera d’Alzira. També es va tallar el pas a la carretera d’Alzira des de la ronda nord a l’altura de la Discoteca Apatxe.

El regidor de policia, José Antonio Vidal, va advertir al matí als veïns a través de Ràdio Xàtiva que el pantà de Bellús alleujaria més cabal d’allò més habitual.

Des del col·legi Attilio Bruschetti s’han remés imatges dels danys causats en diverses de les seues dependències.

Segons s’ha informat des del centre l’IES la Costera va suspendre ahir les classes de hui.

El lateral d’un pont de Vallada pel que els vehicles creuen el barranc de la Saraella es va desprendre com a conseqüència de les filtracions d’aigua per les últimes pluges, sense causar danys personals ni a vehicles. Segons la Policia Local de la localitat, el despreniment es va produir prop de les 18.00 hores i va obligar al tall de la carretera que uneix esta localitat amb Ontinyent, la VV-18, segons va confirmar el Consorci de Bombers. El despreniment no va afectar l’estructura del pont, encara que els danys registrats són «importants». Els tècnics estan analitzant com es procedirà per a la seua reparació.

Hui s’espera una jornada «tranquil·la».

I recuperar la tranquil·litat és el que vol l’Olímpic. S’està passant per la primera crisi de la temporada després de portar tres partits sense guanyar a casa. El secretari tècnic del club, Vicente Sabater, va reconèixer a SER DEPORTIVOS que «alguna cosa caldrà fer» encara que no va concretar què: Xàtiva va tornar a viure una vesprada amb accessos tancats. Es van tancar al trànsit per inundació els passos de Virrei Lluís DesDespuig i carretera de Simat. També es va tancar la ronda nord entre la nacional 340 i la carretera d’Alzira. També es va tallar el pas a la carretera d’Alzira des de la ronda nord a l’altura de la Discoteca Apatxe. El regidor de policia, José Antonio Vidal, va advertir al matí als veïns a través de Ràdio Xàtiva que el pantà de Bellús alleujaria més cabal d’allò més habitual. Des del col·legi Attilio Bruschetti s’han remés imatges dels danys causats en diverses de les seues dependències. Segons s’ha informat des del centre l’IES la Costera va suspendre ahir les classes de hui. El lateral d’un pont de Vallada pel que els vehicles creuen el barranc de la Saraella es va desprendre com a conseqüència de les filtracions d’aigua per les últimes pluges, sense causar danys personals ni a vehicles. Segons la Policia Local de la localitat, el despreniment es va produir prop de les 18.00 hores i va obligar al tall de la carretera que uneix esta localitat amb Ontinyent, la VV-18, segons va confirmar el Consorci de Bombers. El despreniment no va afectar l’estructura del pont, encara que els danys registrats són «importants». Els tècnics estan analitzant com es procedirà per a la seua reparació. Hui s’espera una jornada “tranquil·la”. I recuperar la tranquil·litat és el que vol l’Olímpic. S’està passant per la primera crisi de la temporada després de portar tres partits sense guanyar a casa. El secretari tècnic del club, Vicente Sabater, va reconèixer a SER DEPORTIVOS que “alguna cosa caldrà fer” encara que no va concretar què.
Amb el mateix horari i amb les mateixes condicions es disputarà este diumenge la Cursa Fallera. L’eixida de la carrera absoluta serà a les dotze en l’Albereda. Abans de disputaran les proves de categories inferiors. S’esperen 600 participants. El Centre Excursionista Xàtiva ens proposa recórrer la ruta entre els castells d’Enguera i Montesa. L’eixida serà este diumenge a les huit del matí des de la seua seu, el Centre Cívic la Ferroviària. L’associació cultural “la Sénia” de Lloc Nou en Fenollet celebra el seu quart aniversari amb diversos actes. Hui es presentarà el llibre de poesia “Reconstrucció” de Toni Espí, guanyador del premi de poesia “Ciutat de Tarragona” amb un recital del propi autor. Estarà acompanyat al davall per Remigi Roca. Serà a les nou i mitja de la nit en la Llar del Jubilat. Els actes continuaran demà dissabte i el diumenge. Demà dissabte hi haurà una dansà popular a les 7 de la vesprada, i el diumenge, a les sis de la vesprada, actuaran Pepe Gimeno “Botifarra” i la Lola, acompanyats per la rondalla, en el pati de l’escola.
El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo celebrarà este diumenge la tercera edició del “El Dia de Ricardo Tormo”, un festival de clàssiques en record del primer valencià campió del món de motociclisme. Reuneix a motos clàssiques de competició anteriors a 1982. Estructurat en cinc categories el festival és l’únic d’Espanya que se celebra en un circuit permanent de Gran Premi.  La  Llosa de Ranes acull en el seu Centre Cívic el seu Mostra de Teatre. Este diumenge el “Teatre Lliure de Paiporta” posarà en escena “El metge a garrotades”. Les representacions continuaran fins al 9 de desembre. Es representaran sempre a les 19:00h de la vesprada.  L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Canals celebra la seua Setmana Cultural. Hui gaudiran d’una festa amb sopar i ball en el Poliesportiu Municipal amenitzada per l’orquestra “Seducció” amb el patrocini de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Canals. El grup socialista en la Diputació de València ha denunciat que la institució provincial ha incrementat la taxa de fems un 130’97% en els últims quatre anys. El PSPV-PSOE va votar en contra en el ple la proposta de modificació de l’Ordenança Fiscal reguladora d’esta taxa per a la prestació de tractament i eliminació de residus sòlids urbans perquè considera que “encara que enguany l’augment puja un punt per damunt del IPC previst, no cal oblidar que la Diputació ve pujant de manera significativa esta taxa durant alguns anys, la qual cosa afecta directament els Ajuntaments i, en conseqüència, a la butxaca de tots els veïns i veïnes de la província”. El secretari autonòmic de la Conselleria de Sanitat, Luis Rosado, inaugurarà hui  el nou Hospital de Dia Oncològic de l’Hospital Universitari de la Ribera. Este nou Hospital de Dia representa una important millora en les condicions de confortabilitat dels pacients oncològics de l’Hospital Universitari de la Ribera, que disposaran d’un major espai, millor dotat i equipat.   

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.