Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Nou edifici per a l’escola d’adults de Canals

L'alcalde de Canals, Ricardo Cardona, projecta un nou edifici per a l'Escola d'Adults.

A l'Escola d'Adults de Canals hi ha matriculats més de 500 alumnes, que reben classe de GES 1, GES 2, accés a la Universitat per a majors de 25 anys, cicles superiors, Valencià: elemental, mitjà i superior, Anglès, Espanyol per a immigrants i altres idiomes, a més del grup de ALFA i diferents tallers.

En el seu moment Canals va ser un poble industrial pel que molta gent va deixar de banda la formació perquè tenien un lloc de treball segur, donades les circumstàncies actuals molta d'esta gent està demandant una formació que l'equip de govern actual no volen deixar sense cobertura .
Per aquest motiu l'alcalde planteja la construcció d'un nou edifici amb part del romanent positiu de què disposa l'Ajuntament.
L'objectiu és construir a la zona enjardinada que limita l'edifici actual, un nou edifici totalment sostenible, de caravista (estil victorià), de dues plantes amb energia renovable per al manteniment del mateix (il·luminació, calefacció …), equipat amb les últimes tecnologies investigades per a edificis públics i per a la formació de l'alumnat.
Igual que es va fer amb la Guarderia Municipal de la Torreta, es pretén conservar les antigues escoles combinant-les amb aquest nou edifici.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.