Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Novembre celebra amb entusiasme la Festa de Santa Cecília, Patrona dels Músics a Canals

Canals, Novembre 10, 2023 – Com cada any, la comunitat musical de Canals s’apressa a celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics. Les dues bandes locals, amb un esperit renovat i la promesa de nous talents, han preparat una sèrie d’actes emocionants per honorar aquesta venerada figura.

La Unió Musical Santa Cecília de Canals inaugurarà les festivitats amb un acte significatiu el proper diumenge 12 de novembre. En aquesta ocasió, la banda acollirà amb entusiasme sis nous membres que passaran a formar part de la gran família musical. Un moment d’alegria i reconeixement per al futur que espera aquests joves talents.

El director de la Banda Simfònica de la UMSC Canals, amb gran honor, expressa el seu orgull en veure el creixement continu de la banda i destaca l’èxit col·lectiu que suposarà el concert del dissabte 18 de novembre. Amb 95 músics a l’escenari, el Centre Cultural Papa Calixte III serà testimoni d’una experiència musical inoblidable a les 19:00h.

El diumenge, la comunitat musical recorrerà els carrers de Canals per recollir a tots els amants de la música. Un esdeveniment esperat amb impaciència, amb la cercavila programada per començar a les 10:00h des del local de la banda.

L’Associació Musical Canalense també ha anunciat el primer acte oficial de les festes de Santa Cecília per al dissabte 11 de novembre. La presentació de la Ceciliana Major Clara Castells Flor i la seua Cort d’Honor tindrà lloc al Centre Cultural Calixte III a les 20:00h, marcant el preludi d’una celebració plena de música, cultura i comunitat.

Abe, Nàdia, Rocío, Júlia, Carmen i Blanca, nous membres de la UMSC Canals, reben la més sincera enhorabona per part de la comunitat musical. Amb aquests esdeveniments planificats, Canals es prepara per viure un novembre ple de melodies, harmonia i la calor de la comunitat musical que fa honor a Santa Cecília, la patrona dels músics.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.