Pulsa «Intro» para saltar al contenido

NOVES INSTAL-LACION PER A LA BIBLIOTECA PUBLICA MUNICIPAL

dsc04270El passat 11 d’abril de 2011, un mes desprès de tancar la antiga Biblioteca Pública Municipal de Canals, es va tornar a oferir el servei de Biblioteca a les noves instal•lacions de la BPM de Canals en l’edifici de Ca Don José. Al nou edifici la Biblioteca, té dos plantes, la primera i segon planta, a més d’una part de dipòsit que està situada al primer soterrani. Amb la nova infraestructura la Biblioteca ha multiplicat el seu espai i també tots els serveis que pot oferir. Així, en la primera planta, on està ubicada la Sala Infantil, es presta el servei per a xiquets i xiquetes de fins a 17 anys i tenen, 4 seccions especifiques de llibres per a diferents edats, amb les seues prestatgeries i espais ben definits. A més d’una secció de referència, enciclopèdies i diccionaris, més secció de DVDs infantils i 3 ordinadors de consulta. A banda a aquesta primera planta es troba ubicat el despatx de gerència de la Biblioteca.
A la segon planta, hi ha la Sala d’Adults, que conta amb secció de novetats i narrativa tant en valencià com en castellà, una secció de referència, una altra secció de publicacions locals, on destaquen tots els llibres de festes de Canals, secció de premsa periòdica, DVDs, i huit ordinadors de consulta.
Una mostra de l’interés que ha tingut el reinici del servei de la Biblioteca a Canals ho donen les xifres d’ús de la primera setmana completa de la Biblioteca de Canals; assolint prop de 700 visites d’usuaris i més de 200 prèstecs de material bibliogràfic, a més de prop de mig centenar d’altes de nous socis i socies. Aquesta magnitud i volum de gent i material exposa ben a les clares la utilitat i les ganes que els veïns del poble tenien de comptar novament amb el servei de la Biblioteca Pública de Canals, que ja ha quedat definitvament instal•lat al nou edifici de Ca Don José, al carrer Escoles, 4, cantoner amb el carrer Diputació i la plaça Constitució.

dsc04276img_4464

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.