Obert el termini per a sol·licitar les subvencions i les beques esportives a Canals

Obert el termini per a sol·licitar les subvencions i les beques esportives a Canals

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la regidoria d’Esports, han donat a conéixer la convocatòria i les bases reguladores de la concessió de subvencions esportives locals, així com de les beques esportives per a l’any 2021. El termini per a presentar la documentació serà del 3 d’agost fins al 30 d’agost (ambdós inclosos).

La quantia corresponent a les subvencions esportives serà de 115.000 euros per aquest any. Aquestes ajudes s’estableixen per a fomentar les categories de pràctica esportiva de la localitat com són l’esport base, amateur, saludable, per a persones majors, per a la participació de la dona, inclusiu, autòcton i de competició.

En referència a les beques esportives, l’Ajuntament de Canals atorgarà 8.000 euros en aquest any. Els requisits seran esportistes, empadronats a Canals, menors o majors de 18 anys amb una antiguitat mínima de dos anys, que caldrà acreditar, i amb escassos recursos econòmics.

Les persones interessades podran obtindre tota la informació disponible al web de Canals en l’apartat de transparència.

Des del Consistori, consideren un dels seus objectius promoure i fomentar el desenvolupament de l’esport, així com ajudar a aquells esportistes que mereixen ser destacats. D’aquesta manera es dona suport als clubs i a les entitats esportives locals.