Pulsa «Intro» para saltar al contenido

OBRES I REFORMES ESCOMESES EN EL PAVELLÓ RICARDO TORMO

L’Ajuntament de Canals continua amb les reformes de les instal·lacions esportives municipals.

Després d’un curs, el 2012/2013, en el que les instal·lacions esportives municipals han registrat entorn dels 1000 usuaris setmanals, l’Ajuntament de Canals, a través de la seua Regidoria d’Esports, continua amb les reformes i condicionament de les mateixes, tenint en el punt de mira el nou curs 2013/2014 recentment començat.

Segons ens ha explicat el regidor d’esports, José Antonio Tortosa, “el pavelló municipal Ricardo Tormo, va ser objecte de distintes obres per a la seua adequació durant el passat mes d’Agost, perquè a causa del pas del temps i al gran nombre d’esportistes que utilitzen diàriament estes instal·lacions, era necessari escometre una sèrie de millores per a deixar-lo en perfecte estat de cara al començament del nou curs».

A manera d’evitar molèsties i no afectar el funcionament normal del mateix, es va aprofitar el mes d’Agost, en el que no hi ha activitat en la instal·lació, per a l’execució de les obres i reformes, que han sigut dutes a terme per la Brigada d’Obres Municipal junt amb el reforç dels treballadors contractats dins del pla de subvencions del Servef.

Es tracta d’una reforma completa que afecta els vestuaris amb la impermeabilització de les canaletes i albellons de les dutxes, pintura vestuaris masculins, reparació de les plaques d’escaiola, reparació de l’entaulellat i la pintura de les bigues d’acer del sostre. La sala de ball per a les Sevillanes ha patit una gran remodelació, que ha consistit en el sanejament i pintat de parets i envernissat del parquet. De la mateixa manera, s’han impermeabilitzat els canalons de tot l’edifici així com de la terrassa sobre el despatx d’administració. S’han reparat les nou finestres amb lamel·les mallorquines de l’interior del recinte que proporcionen llum i ventilació als vestuaris i zona del soterrani, amb el seu posterior pintat. També s’ha procedit al pintat de tot el sòcol entre la graderia i la pista esportiva i a la reparació dels conductes d’aspiració. A més, per a la comoditat i benestar dels esportistes, s’ha fabricat una porta de barrots metàl·lics col·locada junt l’entrada de vehicles per a que servisca de ventilació en dies de molta calor.

En definitiva, i en paraules del propi regidor, “una reforma necessària i important perquè la instal·lació funcione perfectament, tal com es mereixen els nostres ciutadans”.

 

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.